BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Sunday, 16 September 2012





Assalamualaikum w.b.t :) Shawl di kalangan remaja tidak kira orang tua dah sering digunakan kalau di kira popular dah  ,  banyak - banyak  style dah jenis shawl  .  soo , di sini saya nak tunjukkan korang mcm mna pkai shawl yang takkan nampak aurat yang sendiri korang pun tak nampak . Saya bukan nak tunjuk alim tapi saya nak umat islam lebih bertutur dalam aurat :) jom - jom tengok - tengo . 


Tu Kat Bawah cara - cara pkai shawl secara labuh :)







\Nah tunaaa :) , ok kan ? cantik , anggun , alim . Tertutup rapat lagi ( x la tertutup sangat )  dan kalau dah pkai shawl secara labuh jangan plak pkai bju yang style jarang - jarang ( 2 x 5 ) juga tuu x ada beza ' y sama sekali " TETAP DOSA "  then jangan pula korang pkai seluar sangat lah ketat terutama'y laging , klau korang pakai laging pastu nampak paha korang yang besar dosa tau x da beza korang pkai sluar tau x lebih baik pkai skirt yang panjang tu mcm puteri comel :) 




Baju nhe pun dah boleh tutup aurat tapi kat gambar tu x pkai tudung so korang kena la pkai tdung lebih sopan :)






0 comments: